lørdag, maj 10, 2003

AAAAAAAAAAAAARGH!! Det betyder så at jeg er træt! Jeg var til drinks-aften i går hos Steen. Her drak Steen, Niklas og jeg ting som denne her og en masse andre mere eller mindre gode drinks! Vi lavede en som hed "Beverly Hills" og den kan ikke anbefales! PUHA! Nogle drinks fik os til at tænke på meget ubehagelige ting som fx lavement og "gul sne"!

Så læste jeg lige at nogle stive folk fra Norge mener at de har opfundet en ny sport! Men det ved vi vist godt at de ikke har! Hvem har ikke kastet med en pc?? Ja, jeg spørg' bare!

Og så mener de at Bin Laden er død! Og de bygger det på at han vist nok har fået amputeret sin ene arm! Det lyder jo fornuftigt! Manden har overlevet ALT! Men når man fjerner hans arm dør han! Måske skulle USA have tænkt på det noget før! De kunne have smidt en masse bøger om hvordan man saver en arm af og så en hulens masse save istedet for alle de bomber! Det havde nok både været billigere og hurtigere!

Mand: Næææææ... Se Osama, En sav og en bog om amputering! Skal vi ikke prøve det?
Osama: Øhhh... Det lyder som en smart idé! Det gør vi!

Og så døde han! Nå, ja hvorfor ikke!
Og så har endnu en kvinde udført den ultimative hævn over for utroskab og simpelthed skåret sjoveren af! Tillykke med det! Så bliver han jo nok pornostjerne... Det plejer man jo!

Og så er "verden" begyndt at opdage at det som TV2 og DR sender ikke er specielt godt! Velkommen til virkeligheden!

Ingen kommentarer: